Dolgozz
vel√ľnk
Bij√≥ munkat√°rsakat keres√ľnk
Blog
beszélj
zöldeket!
Kinek mi a Bijó - gondolatok a bijóságról
Virtuális séta
Galéria
Betekintés a Bijó pillanatokba

Viszonteladóknak

I. Regisztráció

A rakt√°r√°ruh√°zban kereskedŇĎi lista√°ron t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s kiz√°r√≥lag t√∂rzsv√°s√°rl√≥i k√°rty√°val (vevŇĎk√°rtya) lehets√©ges.
Partner√ľnk az lehet, akinek fŇĎ tev√©kenys√©gi k√∂r√©be tartozik az √©lelmiszer, bio- √©s reform√©lelmiszer, gy√≥gyn√∂v√©ny √©s gy√≥gyhat√°s√ļ k√©sz√≠tm√©nyek kereskedelme.
MŇĪk√∂d√©si enged√©lye az al√°bbi TE√ĀOR sz√°mokra sz√≥l: 4711, 472, 478, 4791, 4773, 4774, 4775, 861, 862,869, 9602, 9604.
A regisztr√°l√°s√°hoz az al√°bbi dokumentumok sz√ľks√©gesek.
Cégek esetén:
- Cégkivonat, vagy végzés
- Aláírási címpéldány, vagy aláírás minta
- MŇĪk√∂d√©si enged√©ly, vagy igazol√°s kereskedelmi tev√©kenys√©g v√©gz√©s√©rŇĎl

Egyéni vállalkozók esetén:
- Az egyéni vállalkozást igazoló dokumentum
- MŇĪk√∂d√©si enged√©ly, vagy igazol√°s kereskedelmi tev√©kenys√©g v√©gz√©s√©rŇĎl

Amennyiben a regisztr√°l√≥ szem√©lye nem egyezik a c√©g nev√©ben al√°√≠r√°sra jogosult szem√©llyel, meghatalmaz√°sra is sz√ľks√©g van.

VevŇĎk√°rty√°j√°t minden szem√©lyes v√°s√°rl√°skor hozza mag√°val, mivel a Szak√°ruh√°zban, c√©gek, kiz√°r√≥lag k√°rty√°juk bemutat√°s√°val tudnak v√°s√°rolni.

Amennyiben k√°rty√°j√°t elvesztette, halad√©ktalanul √©rtes√≠tse vevŇĎszolg√°latunkat, hogy inaktiv√°lhassuk azt.
K√°rty√°ja elveszt√©se vagy megsemmis√ľl√©se eset√©n 1 000 Ft befizet√©s√©vel √ļj k√°rty√°t ig√©nyelhet. Egy viszontelad√≥, maximum 2 db k√°rty√°t ig√©nyelhet ingyenesen.

Személyes vásárlás
Nyitva tart√°s:
A kereskedés hétköznap 07:00 és 19:00 óra között várja partnereit. Szombaton 9:00 és 17:00 óra között várja vásárlóit.

Fizetés:
V√°s√°rl√°s k√©szp√©nzfizet√©ssel, bankk√°rty√°val vagy √°tutal√°ssal (elŇĎzetes meg√°llapod√°s √©s kezess√©gv√°llal√°s sz√ľks√©ges hozz√°) lehets√©ges.

V√°s√°rl√°si limit:

T√°j√©koztatjuk √Ėn√∂ket, hogy 2017. j√ļnius 1 ‚ÄďtŇĎl, kereskedelmi lista √°raink (nagykereskedelmi √°r) ig√©nybe v√©tel√©hez v√°s√°rl√°si limitet vezet√ľnk be, melynek √∂sszege havi nett√≥ 30.000 Ft √©s minimum 1 db v√°s√°rl√°s havonta. Informatikai rendszer√ľnk, 2017. j√ļlius 1 ‚ÄďtŇĎl alkalmazza az √ļj szab√°lyt elŇĎsz√∂r! A j√∂vŇĎben, kiz√°r√≥lag azon kereskedelmi partnereink tudj√°k ig√©nybe venni kereskedelmi lista √°rainkat (nagykereskedelmi √°r), akik minimum nett√≥ 30.000 Ft √©rt√©kben v√°s√°roltak elŇĎzŇĎ h√≥napban!

Kereskedelmi partnereinket, akiknek v√°s√°rl√°sa a havi nett√≥ 30.000 Ft √©rt√©ket el√©ri - kereskedŇĎi lista√°ron (nagykereskedelmi √°r, megtartva a kor√°bban meg√°llapodott forgalom ar√°nyos kedvezm√©nyt is), azokat, akiknek a havi forgalma a nett√≥ 30.000 Ft -ot nem √©ri el a fogyaszt√≥i (lakoss√°gi √°r) √°rb√≥l ny√ļjtott kedvezm√©nnyel szolg√°ljuk ki.

Azon viszontelad√≥ partnereinket, akiknek havi forgalma (minden h√≥napban) meghaladja a nett√≥ 30.000 Ft ‚Äďot, a gyakorlatban nem √©rinti ŇĎket jelen v√°ltoztat√°s.

Havi ki√©rt√©kel√©s√ľnk, minden h√≥nap elsej√©n t√∂rt√©nik meg, melyet egy automata algoritmus lefuttat√°sa v√©gez el. A ki√©rt√©kel√©s ut√°n t√∂rt√©nt v√°s√°rl√°sok, a k√∂vetkezŇĎ idŇĎszakba sz√°m√≠tanak bele. V√°s√°rl√°si √∂sszeg √°tvezet√©s√©re, √∂sszevon√°s√°ra, t√∂bb h√≥napon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ halmoz√°s√°ra nincs lehetŇĎs√©g.

Hasznos tudnivalók:
20 x 30 cm-n√©l nagyobb t√°sk√°t az elad√≥t√©rbe nem lehet bevinni, azokat az elŇĎt√©rben tal√°lhat√≥ csomagmegŇĎrzŇĎkben lehet elhelyezni.¬†A keresked√©sbe gyermekek is bel√©phetnek!

A Szak√°ruh√°z ter√ľlet√©re t√∂rt√©nŇĎ bel√©p√©ssel, elfogadj√°k a hat√°lyos H√°zirendet, mely nyomtatott form√°ban el√©rhetŇĎ a Szak√°ruh√°z recepci√≥j√°n, valamint elektronikus form√°ban a www.bijobolt.hu weboldalon.¬†

II. Rendelésfelvétel

A rendel√©sek lead√°sakor k√©rj√ľk, pontosan adja meg a term√©k teljes megnevez√©s√©t, kiszerel√©s√©t (esetleg a sz√°ll√≠t√≥t), vagy vonalk√≥dj√°t! Ez nagym√©rt√©kben megk√∂nny√≠ti a vevŇĎszolg√°lat munk√°j√°t, √≠gy cs√∂kkenthetŇĎ a t√©vesen kisz√°ll√≠tott √°ruk mennyis√©ge √©s n√∂velhetŇĎ a kisz√°ll√≠t√°s pontoss√°ga.
Egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľket elŇĎre is k√∂sz√∂nj√ľk!

VevŇĎszolg√°lat:
H√©tk√∂znap 07:00 ‚Äď 19:00 √≥ra k√∂z√∂tt √°ll √ľgyfeleink rendelkez√©s√©re
Szombaton 09:00 ‚Äď 17:00 √≥ra k√∂z√∂tt √°ll √ľgyfeleink rendelkez√©s√©re

Megrendelés:
Az al√°bbi el√©rhetŇĎs√©geken v√°rjuk megrendel√©seiket:
Telefon +361-814-6450 h√©tk√∂znap 7:00 ‚Äď 19:00 √≥ra k√∂z√∂tt,¬†Szombaton 09:00 ‚Äď 17:00 √≥ra k√∂z√∂tt
E-mail¬†rendeles@bijo.hu¬†0:00 ‚Äď 24:00 √≥ra k√∂z√∂tt
Fax +36 1 814 6488 0:00 ‚Äď 24:00 √≥ra k√∂z√∂tt
Web¬†www.bijobolt.hu/webaruhaz¬†0:00 ‚Äď 24:00 √≥ra k√∂z√∂tt

Amennyiben lehets√©ges, k√©rj√ľk, hogy web√°ruh√°zunkon kereszt√ľl adj√°k le megrendel√©seiket. Ez√°ltal kiz√°rva a legt√∂bb t√©ved√©s lehetŇĎs√©g√©t √©s gyors√≠tva a kiszolg√°l√°st!
 

III. Sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎk

A Bij√≥ Kft. a h√©t minden munkanapj√°n (H√©tfŇĎtŇĎl - P√©ntekig) sz√°ll√≠t √°rut Magyarorsz√°g teljes ter√ľlet√©n!


Adott munkanap 12 √≥r√°ig leadott megrendel√©seket a k√∂vetkezŇĎ munkanapon vagy a k√©rt munkanapon kisz√°ll√≠tjuk az √ľzlet hivatalos nyitvatart√°si ideje alatt.

Adott munkanap 12 √≥ra ut√°n leadott rendel√©sek a k√∂vetkezŇĎ munkanap ker√ľlnek √°tad√°sra a fut√°rszolg√°lat r√©sz√©re, √≠gy a kisz√°ll√≠t√°s a r√° k√∂vetkezŇĎ munkanapon t√∂rt√©nik meg, az √ľzlet hivatalos nyitvatart√°si ideje alatt.

Személyes átvétel
Amennyiben szem√©lyesen k√≠v√°nja √°tvenni a megrendelt √°rut, √ļgy a munkanapon 12 √≥r√°ig leadott rendel√©s√©t, aznap 16 √≥ra ut√°n, a 12 √≥ra ut√°n leadottat pedig, k√∂vetkezŇĎ munkanap reggel 7 √≥r√°t√≥l tudja √°tvenni.


T√ČRK√ČP

IV. Kiszállítási díjak

Budapest:

Rendelési érték

Szállítási költség

nettó 30.000 Ft alatt

1181 Ft + √ĀFA

nettó 30.000 Ft fölött

INGYENES


Vidék

Rendelési érték

Szállítási költség

nettó 60.000 Ft alatt

1575 Ft + √ĀFA

nettó 60.000 Ft fölött

INGYENES

V. Fizetési kedvezmények

T√∂rzsv√°s√°rl√≥ink (havonta minimum k√©tszeri v√°s√°rl√°s) a havi forgalom f√ľggv√©ny√©ben a kereskedŇĎi √°rakb√≥l, kedvezm√©nyt kaphatnak.

A fentiektŇĎl val√≥ elt√©r√©s jog√°t fenntartjuk, b√°rmilyen v√°ltoz√°s eset√©n, a megadott elektronikus el√©rhetŇĎs√©g√©n kereszt√ľl √©rtes√≠tj√ľk!IGAZ√ĀN BIJ√ď
TERM√ČKEINK
V√°s√°roljon
EgyszerŇĪen!
Regisztr√°ljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk