Web√°ruh√°z

IGAZ√ĀN BIJ√ď
TERM√ČKEINK
V√°s√°roljon
EgyszerŇĪen!
Regisztr√°ljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk

ALLIX-FORTE KAPSZULA, 60 db

ALLIX-FORTE KAPSZULA, 60 db
A v√°s√°rl√≥k √©rt√©kel√©se a term√©krŇĎl
Cikksz√°m: 44466
EAN: 5997367702171
T√°rhely: 24-07
40 / karton
készleten
Bruttó ár: 2 781 Ft
db
kos√°rba teszem
Termékleírás
ALLIX-FORTE KAPSZULA: A l√©gz√©s, a l√©gutak v√©delm√©re a pollenidŇĎszakban, allerg√©nek jelenl√©t√©ben √©s a t√©li hidegben. A l√©gutak tisztas√°g√°nak seg√≠t√©s√©re szolg√°lnak az Allix torma, fokhagyma, gy√∂mb√©r g√∂r√∂gsz√©na koncentr√°lt kivonatai, valamint antioxid√°ns- √©s vitamin-kombin√°ci√≥ja. Javasolt a hideg √©vszakokban, vagy a l√©gutat irrit√°l√≥ k√∂rnyezeti hat√°sok (v√°rosi szmog, pollenvesz√©ly) eset√©n az ellen√°ll√≥ k√©pess√©g megŇĎrz√©s√©hez. A fokhagyma kivonat alliin, a torma kivonat komponenseinek, a gy√∂mb√©r kivonat gingerol tartalm√°nak hat√°s√°t j√≥l kieg√©sz√≠ti a hisztidin, valamint az √©lettanilag fontos bioflavonoidok, z√∂ld tea polifenolok √©s a C-vitamin antioxid√°ns hat√°sa. A gy√∂mb√©r kivonata fokozza a v√©r√°raml√°st, j√≥t√©kony a l√©gutakra, seg√≠ti az immunrendszert.

4000 Ft felett ingyenes kiszállítás!


Mindent megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy a term√©kinform√°ci√≥k pontosak legyenek, azonban a term√©kek, kifejezetten az √©lelmiszerterm√©kek folyamatosan v√°ltoznak, √≠gy az √∂sszetevŇĎk, a t√°panyag√©rt√©kek, a dietetikai √©s allerg√©n √∂sszetevŇĎk is. Minden esetben olvassa el a term√©ken tal√°lhat√≥ c√≠mk√©t √©s ne hagyatkozzon kiz√°r√≥lag azon inform√°ci√≥kra, amelyek a weboldalon tal√°lhat√≥ak.
Ha b√°rmilyen k√©rd√©se van, vagy a Bij√≥ saj√°tm√°rk√°s term√©kekkel kapcsolatban t√°j√©koztat√°st szeretne kapni, k√©rj√ľk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Bij√≥ vevŇĎszolg√°lat√°val, vagy a term√©k gy√°rt√≥j√°val, ha nem Bij√≥ saj√°t m√°rk√°s term√©krŇĎl van sz√≥.
Annak ellen√©re, hogy a term√©kinform√°ci√≥k rendszeresen friss√≠t√©sre ker√ľlnek, a Bij√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get semmilyen helytelen inform√°ci√≥√©rt, amely azonban az √Ėn jogait semmilyen m√≥don nem √©rinti.
A jelen inform√°ci√≥ kiz√°r√≥lag szem√©lyes felhaszn√°l√°sra szolg√°l, √©s azt nem lehet semmilyen m√≥don, a Bij√≥ √Člelmiszer Kft. elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, vagy megfelelŇĎ tudom√°sulv√©tele n√©lk√ľl felhaszn√°lni.