Web√°ruh√°z

IGAZ√ĀN BIJ√ď
TERM√ČKEINK
V√°s√°roljon
EgyszerŇĪen!
Regisztr√°ljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk

AROMAX BORSOSMENTA ILL√ďOLAJ, 10 ml

AROMAX BORSOSMENTA ILL√ďOLAJ, 10 ml
A v√°s√°rl√≥k √©rt√©kel√©se a term√©krŇĎl
Cikksz√°m: 10009
EAN: 5997733311129
T√°rhely: 18-01
200 / karton
készleten < 10
Bruttó ár: 1 047 Ft
db
kos√°rba teszem
Termékleírás
p√°rologtat√°sra, aromaf√ľrdŇĎh√∂z-friss√≠t, √©l√©nk√≠t, bed√∂rzs√∂lŇĎ k√©zs√≠t√©s√©hez, pattan√°sos arcbŇĎr tiszt√≠t√°s√°ra, borogat√°sra-kellemesen hŇĪs√≠t, megsz√ľnteti a viszket√©st, arcszesz k√©sz√≠t√©s√©re

4000 Ft felett ingyenes kiszállítás!


Mindent megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy a term√©kinform√°ci√≥k pontosak legyenek, azonban a term√©kek, kifejezetten az √©lelmiszerterm√©kek folyamatosan v√°ltoznak, √≠gy az √∂sszetevŇĎk, a t√°panyag√©rt√©kek, a dietetikai √©s allerg√©n √∂sszetevŇĎk is. Minden esetben olvassa el a term√©ken tal√°lhat√≥ c√≠mk√©t √©s ne hagyatkozzon kiz√°r√≥lag azon inform√°ci√≥kra, amelyek a weboldalon tal√°lhat√≥ak.
Ha b√°rmilyen k√©rd√©se van, vagy a Bij√≥ saj√°tm√°rk√°s term√©kekkel kapcsolatban t√°j√©koztat√°st szeretne kapni, k√©rj√ľk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Bij√≥ vevŇĎszolg√°lat√°val, vagy a term√©k gy√°rt√≥j√°val, ha nem Bij√≥ saj√°t m√°rk√°s term√©krŇĎl van sz√≥.
Annak ellen√©re, hogy a term√©kinform√°ci√≥k rendszeresen friss√≠t√©sre ker√ľlnek, a Bij√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get semmilyen helytelen inform√°ci√≥√©rt, amely azonban az √Ėn jogait semmilyen m√≥don nem √©rinti.
A jelen inform√°ci√≥ kiz√°r√≥lag szem√©lyes felhaszn√°l√°sra szolg√°l, √©s azt nem lehet semmilyen m√≥don, a Bij√≥ √Člelmiszer Kft. elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, vagy megfelelŇĎ tudom√°sulv√©tele n√©lk√ľl felhaszn√°lni.