Web√°ruh√°z

IGAZ√ĀN BIJ√ď
TERM√ČKEINK
V√°s√°roljon
EgyszerŇĪen!
Regisztr√°ljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk

CANDIDA GYORSTESZT SAVVYCHECK INTIM, 1 db

CANDIDA GYORSTESZT SAVVYCHECK INTIM, 1 db
A v√°s√°rl√≥k √©rt√©kel√©se a term√©krŇĎl
Cikksz√°m: 10580
EAN: 7290001913802
T√°rhely: 28-07
12 / karton
készleten
Bruttó ár: 2 943 Ft
db
kos√°rba teszem
Termékleírás
CANDIDA GYORSTESZT SAVVYCHECK INTIM Az Intim Candida Gyorsteszt gombafertŇĎz√©s kimutat√°s√°ra hasz√°lhat√≥, h√ľvelybŇĎl vett mint√°b√≥l. A teszt poliklon√°lis antitesteket haszn√°l a gomba-antig√©n jelenl√©t√©nek kimutat√°s√°ra. Gyors, pontos √©s megb√≠zhat√≥ diagn√≥zist ad. Haszn√°lata rendk√≠v√ľl egyszerŇĪ: b√°rki √°ltal otthon elv√©gezhetŇĎ, percek alatt kimutatja az eredm√©nyt. A legink√°bb sz√©gyellt √©s titkolt gomb√°s betegs√©g a h√ľvelygomb√°sod√°s. Becsl√©sek szerint a vulvovaginalis candidiasis, m√°s n√©ven gomb√°s h√ľvelyfertŇĎz√©s, vil√°gszerte elterjedt jelens√©g. Gyakoris√°g√°t tekintve az egyik legnagyobb sz√°mban elŇĎfordul√≥ nŇĎgy√≥gy√°szati fertŇĎz√©s, a nŇĎk 75 sz√°zal√©ka √©lete folyam√°n legal√°bb egyszer fertŇĎzŇĎdik gomb√°val. Ez Magyarorsz√°gra kivet√≠tve azt jelenti, t√∂bb mint m√°sf√©l milli√≥ nŇĎt √©rintŇĎ betegs√©grŇĎl van sz√≥. A Candida gomba t√ļlzott elterjed√©se t√∂bb t√ľnetet is okozhat egyszerre vagy k√ľl√∂n-k√ľl√∂n, vagy egy√©b m√°s szervi betegs√©g t√ľnetei m√∂g√© is elb√ļjhat. Ezerarc√ļ betegs√©grŇĎl van sz√≥, amely m√°s betegs√©gek t√ľneteit is s√ļlyosb√≠thatja.

4000 Ft felett ingyenes kiszállítás!


Mindent megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy a term√©kinform√°ci√≥k pontosak legyenek, azonban a term√©kek, kifejezetten az √©lelmiszerterm√©kek folyamatosan v√°ltoznak, √≠gy az √∂sszetevŇĎk, a t√°panyag√©rt√©kek, a dietetikai √©s allerg√©n √∂sszetevŇĎk is. Minden esetben olvassa el a term√©ken tal√°lhat√≥ c√≠mk√©t √©s ne hagyatkozzon kiz√°r√≥lag azon inform√°ci√≥kra, amelyek a weboldalon tal√°lhat√≥ak.
Ha b√°rmilyen k√©rd√©se van, vagy a Bij√≥ saj√°tm√°rk√°s term√©kekkel kapcsolatban t√°j√©koztat√°st szeretne kapni, k√©rj√ľk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Bij√≥ vevŇĎszolg√°lat√°val, vagy a term√©k gy√°rt√≥j√°val, ha nem Bij√≥ saj√°t m√°rk√°s term√©krŇĎl van sz√≥.
Annak ellen√©re, hogy a term√©kinform√°ci√≥k rendszeresen friss√≠t√©sre ker√ľlnek, a Bij√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get semmilyen helytelen inform√°ci√≥√©rt, amely azonban az √Ėn jogait semmilyen m√≥don nem √©rinti.
A jelen inform√°ci√≥ kiz√°r√≥lag szem√©lyes felhaszn√°l√°sra szolg√°l, √©s azt nem lehet semmilyen m√≥don, a Bij√≥ √Člelmiszer Kft. elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, vagy megfelelŇĎ tudom√°sulv√©tele n√©lk√ľl felhaszn√°lni.