Web√°ruh√°z

IGAZ√ĀN BIJ√ď
TERM√ČKEINK
V√°s√°roljon
EgyszerŇĪen!
Regisztr√°ljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk

AGILADE GRAPEFRUIT L-CARNITIN 3000 MG, 750 ml

AGILADE GRAPEFRUIT L-CARNITIN 3000 MG, 750 ml
A v√°s√°rl√≥k √©rt√©kel√©se a term√©krŇĎl
Cikksz√°m: 46553
EAN: 5999886914042
T√°rhely: 33-07
12 / karton
készleten
Bruttó ár: 330 Ft
db
kos√°rba teszem
Termékleírás
Az Agilade azzal a c√©llal j√∂tt l√©tre, hogy egy olyan sportitalt tudjon biztos√≠tani a sportos √©letet kedvelŇĎk sz√°m√°ra, ami megfelelŇĎ partner lehet ak√°r egy kem√©ny edz√©shez, ak√°r egy esti fut√°shoz egyar√°nt. Az izmok intenz√≠v ig√©nybev√©tele k√∂zben jelentŇĎs a folyad√©kvesztes√©g, √≠gy azt p√≥tolni kell! Ehhez t√∂k√©letes v√°laszt√°s az Agilade, amely 3000 mg-os L-Carnitine tartalm√°val kellŇĎk√©ppen felp√∂rget!

4000 Ft felett ingyenes kiszállítás!


Mindent megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy a term√©kinform√°ci√≥k pontosak legyenek, azonban a term√©kek, kifejezetten az √©lelmiszerterm√©kek folyamatosan v√°ltoznak, √≠gy az √∂sszetevŇĎk, a t√°panyag√©rt√©kek, a dietetikai √©s allerg√©n √∂sszetevŇĎk is. Minden esetben olvassa el a term√©ken tal√°lhat√≥ c√≠mk√©t √©s ne hagyatkozzon kiz√°r√≥lag azon inform√°ci√≥kra, amelyek a weboldalon tal√°lhat√≥ak.
Ha b√°rmilyen k√©rd√©se van, vagy a Bij√≥ saj√°tm√°rk√°s term√©kekkel kapcsolatban t√°j√©koztat√°st szeretne kapni, k√©rj√ľk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Bij√≥ vevŇĎszolg√°lat√°val, vagy a term√©k gy√°rt√≥j√°val, ha nem Bij√≥ saj√°t m√°rk√°s term√©krŇĎl van sz√≥.
Annak ellen√©re, hogy a term√©kinform√°ci√≥k rendszeresen friss√≠t√©sre ker√ľlnek, a Bij√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get semmilyen helytelen inform√°ci√≥√©rt, amely azonban az √Ėn jogait semmilyen m√≥don nem √©rinti.
A jelen inform√°ci√≥ kiz√°r√≥lag szem√©lyes felhaszn√°l√°sra szolg√°l, √©s azt nem lehet semmilyen m√≥don, a Bij√≥ √Člelmiszer Kft. elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, vagy megfelelŇĎ tudom√°sulv√©tele n√©lk√ľl felhaszn√°lni.