Dolgozz
velünk
Bijó munkatársakat keresünk
Blog
beszélj
zöldeket!
Kinek mi a Bijó - gondolatok a bijóságról
Virtuális séta
Galéria
Betekintés a Bijó pillanatokba

Agyagos arcmaszkok - Maszkolj úgy, mint a profik!

Mivel tud többet egy arcmaszk, mint az arckrémed?

Az arcmaszkok koncentráltan tartalmazzák az adott hatóanyagot, ami lehet tisztító agyag, kakaóvaj, tengeri alga kivonat, kecsketej, vagy például akár rózsavaj is. A koncentrált tartalomból adódóan a bőrödbe is több jut az értékes hatóanyagból.

Honnan tudod, hogy milyen maszkot válassz?

A Ziaja arcmaszkok között újdonságok az agyagos arcmaszkok, válogathatsz a szürke-, sárga, - zöld, - rózsaszín-, és barna agyagos változatokból. Mindegyik jó választás, azonban a különféle ásványi agyagok más-más jótékony bőrápoló hatással bírnak. Amennyiben hidratálásra lenne szükséged válaszd a zöld agyagot (gazdag kálciumban, vasban, magnéziumban és sziliciumban) tartalmazó maszkot. Amennyiben stresszoldásra lenne szüksége a bőrödnek válaszd a sárga agyagos változatot, tisztításra pedig a szürke lesz a megfelelő. A bőr regenerálásához a barna agyag (főként szilícium - 50%, vas - 6%, kálcium 4%, kálium 3% és magnézium 2%) pozitív hatásaira lesz szükséged. Érzékeny bőrre pedig a legjobb választás a rózsaszín agyag (gazdag az alábbi ásványi anyagokban: magnézium, kálcium, nátrium, mangán, kálium és foszfor)

Na de mi is pontosan az agyag? Miért kedveljük annyira a kozmetikában és a gyógyászatban?

Az agyag egy nagy szemcséjű kőzetféleség, kifejezetten magas ásványi anyag tartalommal, így remekül semlegesíti a toxinokat, tisztítja a bőr felszínét és a pórusokat. A Ziaja arcmaszkok jótékony, bőrtápláló repceolajban gazdagok, valamint omega 3 és 6 esszenciális zsírsavtartalmuknak köszönhetően lágyítják, puhítják a bőrfelszínt.

Pálma olaj mentes, vegán termék!
IGAZÁN BIJÓ
TERMÉKEINK
Vásároljon
Egyszerűen!
Regisztráljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk