Dolgozz
velünk
Bijó munkatársakat keresünk
Blog
beszélj
zöldeket!
Kinek mi a Bijó - gondolatok a bijóságról
Virtuális séta
Galéria
Betekintés a Bijó pillanatokba

Regisztráció

I. Regisztráció

A raktáráruházban kereskedői listaáron történő vásárlás kizárólag törzsvásárlói kártyával (vevőkártya) lehetséges.
Partnerünk az lehet, akinek fő tevékenységi körébe tartozik az élelmiszer, bio- és reformélelmiszer, gyógynövény és gyógyhatású készítmények kereskedelme.
Működési engedélye az alábbi TEÁOR számokra szól: 4711, 472, 478, 4791, 4773, 4774, 4775, 861, 862,869, 9602, 9604.
A regisztrálásához az alábbi dokumentumok szükségesek.
Cégek esetén:
- Cégkivonat, vagy végzés
- Aláírási címpéldány, vagy aláírás minta
- Működési engedély, vagy igazolás kereskedelmi tevékenység végzéséről

Egyéni vállalkozók esetén:
- Az egyéni vállalkozást igazoló dokumentum
- Működési engedély, vagy igazolás kereskedelmi tevékenység végzéséről

Amennyiben a regisztráló személye nem egyezik a cég nevében aláírásra jogosult személlyel, meghatalmazásra is szükség van.

Vevőkártyáját minden személyes vásárláskor hozza magával, mivel a Szakáruházban, cégek, kizárólag kártyájuk bemutatásával tudnak vásárolni.

Amennyiben kártyáját elvesztette, haladéktalanul értesítse vevőszolgálatunkat, hogy inaktiválhassuk azt.
Kártyája elvesztése vagy megsemmisülése esetén 1 000 Ft befizetésével új kártyát igényelhet. Egy viszonteladó, maximum 2 db kártyát igényelhet ingyenesen.

Személyes vásárlás
Nyitva tartás:
A kereskedés hétköznap 07:00 és 19:00 óra között várja partnereit. Szombaton 9:00 és 17:00 óra között várja vásárlóit.

Fizetés:
Vásárlás készpénzfizetéssel, bankkártyával vagy átutalással (előzetes megállapodás és kezességvállalás szükséges hozzá) lehetséges.

Vásárlási limit:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. június 1 –től, kereskedelmi lista áraink (nagykereskedelmi ár) igénybe vételéhez vásárlási limitet vezetünk be, melynek összege havi nettó 30.000 Ft és minimum 1 db vásárlás havonta. Informatikai rendszerünk, 2017. július 1 –től alkalmazza az új szabályt először! A jövőben, kizárólag azon kereskedelmi partnereink tudják igénybe venni kereskedelmi lista árainkat (nagykereskedelmi ár), akik minimum nettó 30.000 Ft értékben vásároltak előző hónapban!

Kereskedelmi partnereinket, akiknek vásárlása a havi nettó 30.000 Ft értéket eléri - kereskedői listaáron (nagykereskedelmi ár, megtartva a korábban megállapodott forgalom arányos kedvezményt is), azokat, akiknek a havi forgalma a nettó 30.000 Ft -ot nem éri el a fogyasztói (lakossági ár) árból nyújtott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Azon viszonteladó partnereinket, akiknek havi forgalma (minden hónapban) meghaladja a nettó 30.000 Ft –ot, a gyakorlatban nem érinti őket jelen változtatás.

Havi kiértékelésünk, minden hónap elsején történik meg, melyet egy automata algoritmus lefuttatása végez el. A kiértékelés után történt vásárlások, a következő időszakba számítanak bele. Vásárlási összeg átvezetésére, összevonására, több hónapon keresztül történő halmozására nincs lehetőség.

Hasznos tudnivalók:
20 x 30 cm-nél nagyobb táskát az eladótérbe nem lehet bevinni, azokat az előtérben található csomagmegőrzőkben lehet elhelyezni. A kereskedésbe gyermekek is beléphetnek!

A Szakáruház területére történő belépéssel, elfogadják a hatályos Házirendet, mely nyomtatott formában elérhető a Szakáruház recepcióján, valamint elektronikus formában a www.bijobolt.hu weboldalon. 

II. Rendelésfelvétel

A rendelések leadásakor kérjük, pontosan adja meg a termék teljes megnevezését, kiszerelését (esetleg a szállítót), vagy vonalkódját! Ez nagymértékben megkönnyíti a vevőszolgálat munkáját, így csökkenthető a tévesen kiszállított áruk mennyisége és növelhető a kiszállítás pontossága.
Együttműködésüket előre is köszönjük!

Vevőszolgálat:
Hétköznap 07:00 – 19:00 óra között áll ügyfeleink rendelkezésére
Szombaton 09:00 – 17:00 óra között áll ügyfeleink rendelkezésére

Megrendelés:
Az alábbi elérhetőségeken várjuk megrendeléseiket:
Telefon +36 1 814 64 50 hétköznap 7:00 – 19:00 óra között, Szombaton 09:00 – 17:00 óra között
E-mail rendeles@bijo.hu 0:00 – 24:00 óra között
Fax +36 1 814 64 88 0:00 – 24:00 óra között
Web www.bijobolt.hu/webaruhaz 0:00 – 24:00 óra között

Amennyiben lehetséges, kérjük, hogy webáruházunkon keresztül adják le megrendeléseiket. Ezáltal kizárva a legtöbb tévedés lehetőségét és gyorsítva a kiszolgálást!

III. Szállítási határidők

A Bijó Kft. a hét minden munkanapján (Hétfőtől - Péntekig) szállít árut Magyarország teljes területén!


Adott munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon vagy a kért munkanapon kiszállítjuk az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt.

Adott munkanap 12 óra után leadott rendelések a következő munkanap kerülnek átadásra a futárszolgálat részére, így a kiszállítás a rá következő munkanapon történik meg, az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt.

Személyes átvétel
Amennyiben személyesen kívánja átvenni a megrendelt árut, úgy a munkanapon 12 óráig leadott rendelését, aznap 16 óra után, a 12 óra után leadottat pedig, következő munkanap reggel 7 órától tudja átvenni.


TÉRKÉP

IV. Kiszállítási díjak

Budapest:

Rendelési érték

Szállítási költség

nettó 30.000 Ft alatt

1181 Ft + ÁFA

nettó 30.000 Ft fölött

INGYENES


Vidék

Rendelési érték

Szállítási költség

nettó 60.000 Ft alatt

1575 Ft + ÁFA

nettó 60.000 Ft fölött

INGYENES

V. Fizetési kedvezmények

Törzsvásárlóink (havonta minimum kétszeri vásárlás) a havi forgalom függvényében a kereskedői árakból, kedvezményt kaphatnak.

A fentiektől való eltérés jogát fenntartjuk, bármilyen változás esetén, a megadott elektronikus elérhetőségén keresztül értesítjük!

IGAZÁN BIJÓ
TERMÉKEINK
Vásároljon
Egyszerűen!
Regisztráljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk