'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Netamin astaxanthin kapszula természetes e-vitaminnal 30 db

Cikkszám:
92744
EAN:
5999885110971
Tárhely:
A24-10-2
Bruttó egységár:
185 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (30 db)
Gyűjtő:
gyujto=96doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 543Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Két erős antioxidáns egy apró kapszulában! Astaxanthin, amelyet sokatmondóan az „antioxidánsok királyának” is neveznek1 természetes E-vitaminnal kombinálva! Az astaxanthin egy természetben előforduló karotinoid, amelyet Netamin Astaxanthin kapszulához a Haematococcus pluvialis nevű mikroalgából nyernek ki, azaz a kapszula is természetes formában tartalmazza a hatóanyagot. Az astaxanthint tartják a modern kor egyik legerősebb, leghatékonyabb antioxidánsának, ezért kutatják folyamatosan szerepét a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, enyhítésében. E-vitaminból szintén a természetes formát választottuk: d-alfa-tokoferol (természetes E-vitamin) található kapszuláinkban, a lehető legjobb hasznosulás érdekében. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Kiknek ajánlott a Netamin Astaxanthin kapszula természetes E-vitaminnal? Azoknak, akik... - feszült, stresszes időszakot élnek át. - minden nap erős szellemi és/vagy fizikai megterhelésnek teszik ki magukat. - aktívan sportolnak, így nagyobb terhelésnek teszik ki szervezetüket. - tenni szeretnének szívük egészségéért, természetes módszerekkel. Adagolás: Felnőtteknek napi 1 lágyzselatin kapszula bő folyadékkal, lehetőleg főétkezés előtt. Összetevők: extra szűz olívaolaj, zselatin, Astaxanthin Oleoresin, nedvesítő szer (glicerin), d-alfa-tokoferol, tisztított víz Figyelmeztetések: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen tárolandó! Gyermekek elől el kell zárni! Terhesség, vagy szoptatás alatt, illetve gyógyszerek rendszeres szedése esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát a termék szedéséről.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!