'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Nature Cookta mandulaliszt 500 g 500 g

Cikkszám:
45692
EAN:
5999884818311
Bruttó egységár:
9 422 Ft/kg
Kiszerelés:
db (500 g)
Gyűjtő:
doboz=40db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 711Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Ahogy a termékcsalád többi tagját, a Nature Cookta Mandulalisztet is zsírtalanították lisztté őrlés előtt, hideg sajtolással. A zsírtalanításnak köszönhetően csökkent az omega-6 zsírsav tartalma, mely hevítés hatására gyulladást és allergiát okozhat, így azonban nyugodtan használhatjuk sütéshez is. Másik előnye ennek a zsírtalanítási módszernek, hogy a sima őrölt mandulánál kb. 30%-kal magasabb beltartalmi értékű alapanyagot kapunk, magasabb fehérje-, ásványi anyag-, vitamin-, és rosttartalommal. A Nature Cookta Mandulalisztet blansírozott mandulából készítik, ami azt jelenti, hogy mag héját feldolgozás előtt eltávolították. Magas fehérjetartalma miatt a vegetáriánus és a vegán étrendbe is beilleszthető, valamint a paleolit életmód kedvelőinek is alternatívát nyújt a hagyományos liszt helyett. Diétázóknak, fogyókúrázóknak pedig alacsony szénhidrát és kalóriatartalma miatt tökéletes megoldás. Mindhárom étrend képviselői megtalálják a nekik megfelelő felhasználási formát. Süteményeket, péksüteményeket, muffint és kenyeret is süthetünk Nature Cookta Mandulaliszttel, olyan krémek elkészítésére is alkalmas, amelyekhez illik a mandula édeskés íze, valamint nagy folyadék-, és zsiradékfelvevő képessége miatt sűrítésre is tökéletesen alkalmas. Maglisztekkel keverve, és önállóan is használhatjuk. (Ha teljesen gabonamentesen sütünk, eggyel több tojást tegyünk a tésztához, mint amit a recept ír, hogy kevésbé morzsolódjon.) A Franciaországban kedvelt sütemény, a macaron egyik alap hozzávalója a mandulaliszt. Bár elkészítése igényel némi gyakorlatot, érdemes időt szánni rá, hiszen különleges édesség készül belőle. A mandulaliszt fő tulajdonságai közé tartozik, hogy gazdag a szervezet számára szükséges ásványi anyagokban, mint például a foszfor, a vas, a kalcium, a magnézium, a mangán, a cink és a szelén. Magas rosttartalma segíti az emésztést. Tartalmaz: 100% mandulaliszt

  • Jellemzők
    • hozzáadott cukor nélkül
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!